Creare retea wireless de tip mesh

O mare problema foarte des intalnita la majoritatea hotelurilor si pensiunilor din Romania si nu numai este calitatea slaba a conexiunii la internet, semnalul wireless slab sau lipsa acestuia in diverse zone ale cladirii. Acest lucru este cauzat in mare parte de utilizarea echipamentelor ce nu sunt destinate folosirii in astfel de incinte.

Solutiile WIFI de tip mesh, alcatuite din mai multe echipamente de retea care lucreaza impreuna sunt menite sa creeze o singura retea wireless cu acelasi SSID si parola. Acest tip de retea ajuta la trimiterea pachetelor de date in cazul in care sunt intampinate dificultati si stabilesc cea mai buna cale de comunicare oferind acoperire totala a incintei.

Retele WIFI - Imbunatateste relatiile cu clientii si stabileste oferte atragatoare

Nu v-ar placea sa aveti acces la informatii mai detaliate despre clientii dvs.? Cine sunt ei; ce le place; si ce oferte i-ar atrage? Acest tip de cunoastere se regaseste in solutiile noastre Wi-Fi pentru restaurante, baruri si cafenele.

Folosind WiFi-ul restaurantului-ului in acest fel, va asigurati o rentabilitate a investitiei, imbunatatind in acelasi timp relatiile cu clientii si creand loialitate fata de marca. Wi-Fi nu mai este pur si simplu un serviciu in beneficiul clientilor dvs.; cu analiza corecta a datelor WiFi poate deveni un instrument pentru a intelege mai bine si pentru a oferi clientilor oferte atragatoare

Solutii profesionale de WiFi marketing

Social Hotspot (Autentificare cu ajutorul retelelor sociale: Facebook, Twitter ! 

Legatura cu clientii dvs. a fost intotdeauna cea mai eficienta modalitate de marketing a afacerii pe care o conduceti. Facand WiFi-ul restaurantului sa functioneze pentru afacere, in mod sigur veti obtine o rentabilitate a investitiei si puteti oferi internet clientilor care va recomanda pe facebook, dau like paginii business-ului dvs sau share din locatia dvs.)

Oferim spre utilizare puterea de inalta performanta si densitate a WiFi-ului in restaurantele, barurile sau cafenele din Romania.

👉 creare retea wireless de tip mesh pentru o acoperire completa a locatiei
👉 creare hotspot cu autentificare pe baza de user si parola (captive portal)
👉 Social Hotspot (Autentificare cu ajutorul retelelor sociale: Facebook, Twitter ! De exemplu puteti oferi internet clientilor care va recomanda pe facebook, dau like paginii business-ului dvs sau share din locatia dvs.)
👉 securitate ridicata pentru clientii unitatii
👉 retea wireless securizata pentru administratia unitatii (pos-uri restaurant, imprimante, case de marcat)
👉 infrastructura pregatita pentru servicii de streaming (Plex, IPTV)