Creare retea wireless de tip mesh

O mare problema foarte des intalnita la majoritatea hotelurilor si pensiunilor din Romania si nu numai este calitatea slaba a conexiunii la internet, semnalul wireless slab sau lipsa acestuia in diverse zone ale cladirii. Acest lucru este cauzat in mare parte de utilizarea echipamentelor ce nu sunt destinate folosirii in astfel de incinte.

Solutiile WIFI de tip mesh, alcatuite din mai multe echipamente de retea care lucreaza impreuna sunt menite sa creeze o singura retea wireless cu acelasi SSID si parola. Acest tip de retea ajuta la trimiterea pachetelor de date in cazul in care sunt intampinate dificultati si stabilesc cea mai buna cale de comunicare oferind acoperire totala a locatiei.

WIFI Marketing

Prin intermediul unor pagini de tip splash si conectare sociala, companiile hoteliere sunt capabile sa vizeze eforturile lor de marketing cu mai multa precizie, in timp ce isi dezvolta profilurile online prin recomandari de la clienti.

Principalele avantaje pentru retele WIFI – Hoteluri si pensiuni

👉 creare retea wireless de tip mesh pentru o acoperire completa a locatiei
👉 creare hotspot cu autentificare pe baza de user si parola (captive portal)
👉 hotspot cu autentificare pe baza de card/cartela in regim pre-pay
👉 retea wireless securizata pentru administratia pensiunii sau hotelului (pos-uri restaurant, imprimante, case de marcat)
👉 posibilitatea de a oferi internet gratuit clientilor in spatiile publice ale unitatii (lobby, bar, restaurant, piscina…)
👉 infrastructura scalabila, pregatita pentru viitoare implementari de optiuni si servicii
👉 securitate ridicata pentru clientii unitatii
👉 filtrare continut inadecvat pentru minori
👉 infrastructura pregatita pentru implementari IOT (Internet of things, Automatizari)
👉 infrastructura pregatita pentru servicii de streaming (Netflix, Plex, IPTV)