In zilele noastre, accesul la Internet si e-mail este o necesitate pentru orice afacere. Din acest motiv este extrem de important sa va asigurati ca reteaua si infrastructura IT sunt protejate de potentialele atacuri.

Pastrati-va reteaua in siguranta

Bineinteles, securitatea retelei nu se refera doar la solutii antivirus, ci la educarea utilizatorilor si la planificarea anticipata. Core IT va efectua o inspectie si analiza detaliata a infrastructurii de retea, a solutiilor de backup, si va va recomanda solutiile potrivite pentru a pre-intampina bresele de securitate.

Virusi si programe spyware

Pierderea productivitatii in cazul in care un PC este infectat cu un virus este frustrant – in cazuri extreme datele pot fi pierdute. Chiar daca ati achizitionat deja un software antivirus, este posibil sa nu fiti pe deplin in siguranta, deoarece majoritatea aplicatiilor de software antivirus pastreaza diverse β€žgauri de securitate” care ar putea fi o amenintare la adresa retelei dvs.

Spyware-ul poate incetini, de asemenea, reteaua si calculatoarele, dar cel mai important, acesta poate fi folosit pentru a aduna informatii confidentiale care pot fi utilizate mai tarziu in scopuri frauduloase.

Core IT Solutions poate implementa solutii antivirus adecvate pentru afacerea dvs., oferindu-va o protectie maxima impotriva atacurilor. Multi oameni nu sunt constienti de faptul ca acest lucru poate fi cu siguranta controlat, oferindu-va linistea ca toate PC-urile sunt actualizate si sigure cu un instrument central de gestionare si raportare.