Societatile de transport public sunt supuse unei presiuni intense pentru a sprijini, imbunatati si dezvolta metode noi, sigure si rentabile de a transporta intreaga populatie care se deplaseaza de la un loc la altul, fie cu masina, trenul sau avionul. O modalitate de a imbunatati gestionarea resurselor, securitatea si de a simplifica operatiunile este aceea de a permite unei infrastructuri wireless sa aiba o comunicare rapida si fiabila. Retelele wireless integrate cu sistemele inteligente de transport permit o informare mai precisa si reactie imediata la incidente critice, oferind in acelasi timp noi oportunitati financiare prin intermediul internetului bazat pe abonamente sau alte servicii specializate.

Sistem integrat de management al autostrazii

Core IT ofera o abordare integrata a sistemului de management al traficului si a sistemului de colectare a cabinelor de taxare. Core IT Solutions ofera mai multe solutii, cum ar fi :  gestionarea barierelor, colectarea taxelor, identificarea placutelor de identificare si supravegherea video la punctele desemnate.

Analiza video si informatii privind traficul Imputerniceste oficialii autostrazii sa identifice si sa inregistreze conditiile de trafic, sa adune date analitice si sa reglementeze traficul eficient. Ajuta de asemenea la monitorizarea zonelor predispuse la accidente si la reactia vehiculelor de urgenta

Intretinerea rutiera si comunicarea de inalta performanta – Cu solutiile Core IT un vehicul mobil poate scana rapid si eficient starea drumului, lucrand in zone cu progres la 160 km/h. Solutiile noastre permit, de asemenea, conexiuni de mare viteza pentru inregistrarea si intretinerea zilnica a cabinei de taxare.

Solutie de transport rutier / feroviar

Core IT Solutions ofera transport de mare viteza si siguranta pentru reteaua rutiera / feroviara. Reteaua permite clientilor sa o utilizeze in mod eficient pentru supravegherea video a cailor ferate / autostrazilor, comunicarea cu sistemele de la bord si depanarea acestora.